Ciuperci Pleurotus pane

de Ramonica in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2011 | 15889 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ciuperci pleurotus
  • 2 oua
  • 2 linguri lapte
  • 6 linguri faina
  • sare
  • piper macinat
  • curry
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci Pleurotus pane:

Am spalat bine ciupercile si le-am fiert 15-20 de minute. Am batut ouale cu laptele, am adaugat faina, sare, piper si curry. Am incins ulei intr-o tigaie si am prajit pe ambele parti ciupercile trecute prin compozitia cu oua.

Foarte simplu si foarte bun...

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci Pleurotus pane" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

Bunica 1

16.04.2011, 19:59

Nu stiu de ce ma feresc de pleurotis !? Cred ca sunt foarte bune !

mamaieelena 1

17.04.2011, 19:38

elena1988 1

21.04.2011, 10:24

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Varza cu ciuperci in aluat frantuzesc (masa de Craciun poloneza)